Telefoon

Zie contactpagina

E-mail

spasamui.nl@gmail.com

Openingstijden

Elke dag: 10.00-22.00

Thaise olie massage

Thaise olie massage is een oude kunst van lichaamsmassage. De Thaise olie massage is een massage van het lichaam met warme olie die spieren, gewrichten en blokkades los maakt, de doorbloeding verbeterd en ontspannend werkt.

Anti stress massage, rug, schouder, nek- en hoofdmassage

Een anti-stress massage is een ontspannende massage voor de rug, schouders, nek en het hoofd. Dit zijn de plekken waar stress zich vaak manifesteert. Bij de massage worden de spieren in dit gebied weer los en soepel gemaakt en de stress en spanningen worden weggenomen.

Duo massage

Genieten van een duo massage met je vriend of vriendin? Dat kan bij Spa Samui. Bij Spa Samui verwelkomen wij veel mensen die met z’n tweeën komen. Bij ons zijn twee ruime kamers voor duo massage waar u samen met uw vriend of vriendin gemasseerd kunt worden.
Bij een duo massage kun je kiezen om beide dezelfde massage te nemen of elk een andere massage. Waar jij of je partner op dat moment zin in heeft. De massage is natuurlijk in dezelfde ruimte zodat je lekker dicht bij elkaar bent.

Hot stone massage

Hot stone massage is een ontstressende en ontspannende massage. Deze massage is populair om lichaam en geest te kalmeren. Bij een hot stone massage worden er olie en warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en heerlijk te ontspannen.
De hot stone massage wordt al duizenden jaren toegepast. Bij de hot stone massage worden er platte, warme basaltstenen gebruikt die hun warmte lang afgeven en een heerlijke diepte werking hebben. Naast ontspanning zorgt een hot stone massage ook voor de afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.

Bij een hot stone massage zal de masseur een zachte olie op je huid aanbrengen. De masseur gaat voorzichtig langzaam met de stenen over je lichaam masseren. Tijdens de massage zullen de stenen soms op een bepaalde plek van het lichaam worden gelegd zodat de warmte diep in je lichaam kan doordringen. Je zult direct merken dat dit een heerlijke ontspannende werking heeft.

Een hot stone massage is ideaal wanneer je vermoeid bent. De massage duurt 90 minuten of langer en is enorm rustgevend en ontspannend. Na een hot stone massage voel je je weer opgeladen en zit je lichaam vol nieuwe energie. Er is dus eigenlijk geen reden te bedenken waarom je de hot stone massage niet een keer zou moeten proberen!

Deep Tissue Aromatherapie massage

Deep tissue aromatherapie massage is een krachtige massage. Deze massage is zeer geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in lichaam en geest. Het geeft snel resultaat.
Een deep tissue aromatherapie massage is vooral op het bindweefsel rondom je spieren gericht. Het is voor het bindweefsel belangrijk om het los gemasseerd te worden, zodat er opnieuw ruimte ontstaat voor je spieren. Heb je een zittend beroep? Dan is deze massage een goede keuze. Als je lange in dezelfde houding zit, gaat het bindweefsel tussen je spieren vast zitten in deze houding. Een deep tissue aromatherapie massage maakt het bindweefsel (dus ook je spieren) losser, zodat je lichaam prettiger aanvoelt.
De massage begint rustig, maar al snel wordt er meer druk gezet. Wanneer de masseuse heeft ontdekt waar de pijnpunten liggen, wordt er meer kracht gezet. Stil blijven liggen kan soms moeilijk zijn, maar je kunt het beste zo ontspannend mogelijk blijven liggen. Zo heeft de massage het meeste effect. Je zult tijdens en na de massage merken dat sommige plekken gevoelig zijn of zelfs pijn doen, waardoor je verstijft of je spieren aanspant. De masseuse zal net zolang doorgaan, totdat alles loszit en je ontspannen bent.

Voetreflex massage

Voetreflex massage is drukpunttechniek waarbij de reflectiepunten op je voeten worden gebruikt die in verbinding staan met de belangrijkste organen en systemen van ons lichaam.